ZIEN: DIT is de nieuwe vriend van Erica Meiland

Erica Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Er hangt liefde in de lucht. Erica Meiland (57), die nog altijd getrouwd is met Martien Meiland (59), is haar hart verloren aan privédetective Sander van Betten (60). Hij maakt bekend dat de twee al een langere tijd een relatie hebben.

Dit maakt de detective bekend aan weekblad Story. Erica en Sander hebben volgens hem al maanden een relatie. ,,Erica en ik zijn al een halfjaar samen”, laat hij weten aan Story. Sander wil er verder niet veel over kwijt. ,,Maar voor mij is het een privékwestie, dus daar ga ik verder weinig over zeggen.”

Werk

De vonk sloeg over op de werkvloer, volgens Sander. Hij is net als Erica actief in de televisiewereld. ,,We werken voor dezelfde tv-producent, dan zijn de lijntjes wat korter”, laat Sander weten. ,,Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.”

Sander werkt de afgelopen jaren mee aan de tv-programma’s van Peter R. De Vries en Kees van der Spek. Ook kreeg de detective een bijzondere klus van de KRO-NCRV. Hij werd gevraagd potentiële deelnemers van het programma Boer Zoekt Vrouw te schaduwen, om zo te kunnen uitsluiten dat deze al stiekem een relatie hebben.

Liefde

Erica en haar officiële echtgenoot Martien maken er geen geheim van dat zij openstaat voor relaties met anderen. Eerder liet het stel weten geen seks met elkaar te hebben, maar ‘hun liefde op een andere wijze te consumeren’.

Ook een derde partner is welkom in het huis van Martien en Erica, onder één specifieke voorwaarde: diegene moet het geen probleem vinden dat Erica en Martien zo goed met elkaar omgaan, en zelfs bij elkaar willen blijven wonen.

Tags

ERICA EN SANDERERICA MEILANDLIEFDEMARTIEN MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck