Zien! Dit zijn de broer en zus van Lil’ Kleine

Lil Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Lil’ Kleine, die in het echt Jorik heet, al jaren geen contact had met zijn moeder, heeft hij met andere familieleden wél een warme band. Zijn vader, broer en zus ziet hij heel regelmatig.

Geen goede band met moeder

Vader Maarten wordt regelmatig genoemd in de nummers van Lil’ Kleine. Met hem heeft de rapper dus een sterke band. ,,Ik geloof in mijn vader. Voor mij is mijn vader God”, zei Lil’ Kleine in het programma ‘Waar is de Mol’. Hij vertelde daar ook over zijn moeder, maar dat was een stuk minder positief. Zijn moeder zou bepaalde dingen hebben gedaan die niet horen. ,,Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind. Ik heb dat op een jonge leeftijd al afgesloten. En ik ben daar misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij.”

Broer en zus

Door zijn drukke agenda ziet Lil’ Kleine zijn broer en zusje niet zo vaak, maar uit foto’s blijkt dat ze het wel erg goed met elkaar kunnen vinden. Het zusje van Jorik, Terts, post zo nu en dan een kiekje van haar beroemde broer op Instagram.

Afgelopen week heeft Jorik sinds lange tijd zijn moeder weer gezien. De vrouw kon haar kleinkind Lío vasthouden.

 

https://www.instagram.com/p/81FwqxAuXD/

 

Tags

BROERFAMILIEGEZINLIL' KLEINELIOMOEDERVADERZUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck