ZIEN: Dit zijn de EK-babes

Ek-babes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De strijd om de titel voor het EK voetbal is begonnen en dus is er natuurlijk ook een nieuwe generatie van spelersvrouwen. Wij hebben ze op een rijtje gezet.

Mikky Kiemeney

Mikky is samen met middenvelder Frenkie de Jong. Ze komt uit Den Bosch en hockeyde in deze stad op hoog niveau. Het jonge stel leerde elkaar kennen op school en woont tegenwoordig samen in Barcelona. Qua looks is Mikky in ieder geval een ware voetbalvrouw in de dop.

AnneKee Molenaar

AnneKee is de vriendin van Matthijs de Ligt, één van de beste verdedigers van het land. Haar carrière als model loopt als een tierelier en ze is de dochter van oud-voetballer en advocaat Keje Molenaar. De liefde voor voetbal heeft hij vast aan zijn dochter doorgegeven, want zelf heeft hij ook een aantal jaren op hoog niveau gevoetbald.

Estelle Bergkamp

Estelle is samen met Donny van de Beek, die het EK aan zich voorbij moest laten gaan. De middenvelder van Manchester United kampt met een blessure.

Zelf bevindt Estelle zich al haar hele leven tussen de voetballers, want ze is de dochter van voetbalkoning Dennis Bergkamp. Net als Donny, heeft ook de vader van Estelle een hart voor Ajax.

Candy-rae Fleur

Candy-rae is de vrouw van Daley Blind. In 2019 stapten ze in het huwelijksbootje en in datzelfde jaar werden ze ouders van zoontje Lowen. Het was in februari dit jaar weer raak, het stel kreeg toen een dochtertje.

Zelf heeft ze een carrière als danseres en model en zegt graag dat zij geen voetbalvrouw is, maar Daley een dansman.

Laura Benschop

Laura is samen met Davy Klaassen. Maar net zoals de andere voetbalvrouwen is de dame wel meer dan alleen de vriendin van de voetballer. Ze is model en ze was één van de twaalf dames die schitterde op het podium van Miss Nederland 2017.

Maar daarnaast heeft ze criminologie in Canada gestudeerd. Ze is dus niet ‘alleen’ een knap model, maar een echte ‘beauty and the brains’.

Jaimy Kenswiel

Jaimy is de vriendin van Denzel Dumfries. Ze komt uit Rotterdam, waar de carrière van Denzel ook is begonnen.

Het is wel duidelijk dat de EK-babes niet alleen voetbalvrouwen, maar ook zelf succesvol zijn. Jaimy richtte onder andere de webshop Four Thousand 4000 op, waar mannen- en vrouwenkleding wordt verkocht. Daarnaast is ze party planner en stylist.

Doina Turcanu

En ook EK-babe Doina is model. Naast zijn vriendin, blijkt Doina ook de grootste fan te zijn van Stefan de Vrij. Ze is Junior Accounting Officer in Amsterdam, en op haar Instagram pagina zien we vooral zonnige kiekjes uit Italië.

Mirella Pereira

Mirella is de vriendin van Georginio Wijnaldum, die jaren samen was met zijn jeugdliefde Virginia Braaf. Met haar kreeg hij twee kinderen, maar de relatie strandde. Daarna ontmoette hij babe Mirella. Het tweetal trok samen naar Liverpool en verwelkomde in 2017 een zoontje.

Kim Stekelenburg

De prachtige vrouw Kim is getrouwd met Maarten Stekelenburg. In 2010 werd de liefde tussen de twee op de mooiste denkbare wijze bekroond: zoontje Sem werd geboren. Later volgden ook nog twee broertjes: Naud en Mees.

Buiten publiciteit

De Instagram pagina’s van EK-babes Lizanne van Zutven, de vriendin van Luuk de Jong, en van Nadine Bamberger die samen is met Steven Berghuis, zijn helaas afgeschermd. Lizanne en Luuk hebben samen een zoontje Cody. Nadine beviel in 2019 van dochtertje Joy, en blijft graag buiten de publiciteit.

Memphis Depay is als enige uit de basiself van Frank de Boer vrijgezel. In 2017 ging hij op de knieën voor zijn toenmalige vriendin, maar tot een huwelijk is het nooit gekomen. Bondscoach Frank de Boer heeft naast zijn knappe geliefde Helen de Boer nog drie knappe dochters in huis.

Tags

EK 2021EK VOETBALFRANK DE BOERFRENKIE DE JONGMEMPHIS DEPAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck