ZIEN! Dit zijn de vrouwen van de Oranje-spelers

Dé Oranje vrouwen!!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De strijd om de titel voor het EK voetbal is begonnen en dat betekent natuurlijk ook een nieuwe generatie van voetbalvrouwen. DenD heeft ze op een rijtje gezet!

Annekee Molenaar

Annekee is vlak voor het EK in het huwelijksbootje gestapt met Matthijs de Ligt. Ze is de dochter van oud-voetballer en advocaat Keje Molenaar. De liefde voor voetbal heeft hij vast aan zijn dochter doorgegeven, want zelf heeft hij ook een aantal jaren op hoog niveau gevoetbald. Annekee is een echt model om te zien; toch heeft ze ervoor gekozen om haar modellencarrière op een lager pitje te zetten.

Mikky Kiemeney

Mikky is samen met middenvelder Frenkie de Jong, met wie ze onlangs in het huwelijksbootje is gestapt. Ze komt uit Den Bosch en hockeyde in deze stad op hoog niveau. Het jonge stel leerde elkaar kennen op school en afgelopen november werd hun liefde bekroond met de geboorte van hun zoontje.

Noa van der Bij

Noa van der Bij is de vriendin van Cody Gakpo. Na een HBO-studie aan de Avans Hogeschool is Noa een andere weg ingeslagen: ze is junior booker bij Cachet Models.

Delisha Chanayla

Delisha is getrouwd met Donyell Malen en de twee kennen elkaar al van jongs af aan. Delisha en Donyell hebben twee zoons en wonen samen in Duitsland.

Sem Smit

Sem Smit is samen met Steven Bergwijn. Ook zij hebben een kindje samen. Inmiddels lijkt ze bevallen te zijn van hun tweede kindje, want na eerdere zwangerschapsfoto’s te hebben gedeeld, postte Sem vorige week een foto zonder een zwangere buik.

Nikki van Esch

Nikkie van Esch is de vrouw van Wout Weghorst. Het koppel kent elkaar al sinds de middelbare school en hebben drie kinderen samen.

Marina Gourgis

Marina is getrouwd met Tijjani Reijnders. Afgelopen februari zijn de twee ouders geworden van zoon Xavién Lio Ti.

Chantalle Schilder

Chantalle is samen met Joey Veerman. Vorig jaar zomer werd hun liefde bekroond met de geboorte van hun zoon Frenkie. ,,Hij is ons lieve kleine vriendje. En die andere Frenkie… Een iets grotere vriend”, grapt Veerman.

Kirsten Zuidgeest

Kirsten is samen met Jerdy Schouten. In juli verwachten ze hun eerste kindje samen.

Rosa Schmidt

Rosa Schmidt is de vriendin van Teun Koopmeiners. Rosa en Teun leerden elkaar kennen bij AZ, waar Teun een lange tijd gevoetbald heeft.

Cindy Peroti

Cindy is de vriendin van Ryan Gravenberch. Hoe de twee elkaar precies hebben leren kennen is niet bekend. Wel is duidelijk dat Peroti en Gravenberch in elk geval sinds 2018 samen zijn.

Jaimy Kenswiel

Jaimy is al bijna tien jaar samen met Denzel Dumfries.

Doina Turcanu

Doina Turcanu, de vriendin van Stefan de Vrij, is model. Ze is Junior Accounting Officer in Amsterdam, en op haar Instagram pagina zien we vooral zonnige kiekjes uit Italië.

Candy-Rae Fleur

Candy-Rae is de vrouw van Daley Blind. Ze trouwden in 2019 en hebben samen twee kinderen: zoon Lowen Dave en dochter Lamae Lourdes Foire. Inmiddels is er een derde kindje op komst. Zelf heeft Candy-Rae een carrière als danseres en model en zegt graag dat zij geen voetbalvrouw is, maar Daley een dansman.

Kaylee Ramman

Kaylee is al elf jaar samen met Nathan Aké, met wie ze in 2022 trouwde. Vijf maanden na hun bruiloft werd hun dochtertje geboren.

Sterre van Bakel

Sterre is samen met Micky van de Ven. Ze werkt als consultant en is met Micky meeverhuisd naar Londen.

Dayenne Huipen

Dayenne Huipen is de vriendin van Justin Bijlow. Jaren geleden kwam ze in de FHM top 500 terecht. Justin heeft Dayenne overigens niet veroverd door zijn status als voetballer. Nog voor hun eerste date gaf Dayenne aan niet eens te weten dat Justin de keeper van Feyenoord is.

Rike Nooitgedagt

Rike Nooitgedagt is de vrouw van Virgil van Dijk. Ze werkte in het verleden als sales manager in de kledingindustrie en verkocht verschillende merken kleding aan modewinkels in Nederland. Zij gaf haar veelbelovende carrière op, om met haar man mee te kunnen gaan naar Scotland en later Engeland.

Vrijgezel

De enige voetbalvrouw waar geen foto’s van te vinden zijn, is Dannee Mans. Zij schijnt al jaren samen te zijn met Mark Flekken.

De Oranje-spelers Bart Verbruggen, Jeremie Frimpong, Lutsharel Geertruida, Xavi Simons en Memphis Depay zijn nog vrijgezel. Brian Brobbey onthulde onlangs dat hij een tijdje een vriendin heeft. Het enige wat we over haar weten, is dat ze Elinde heet.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck