Zien: Dochter prinses Mabel danst met Claus-Casimir op straat

Dochter Mabel danst op straat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Claus-Casimir van Oranje, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft een bijzondere foto met zijn nichtje Zaria gedeeld. Samen dansen ze op straat in Londen.

Nadat Claus-Casimir vorig jaar zijn diploma behaalde op de Schotse kostschool Gordonstoun, is hij naar Londen verhuisd waar hij aan de ESCP Business School studeert. Deze school staat bekend als de oudste bussinesschool van Europa en behoort ook tot een van de beste.

Londen

Claus-Casimir heeft het in ieder geval enorm naar zijn zin in Londen. ,,London is my cup of tea”, schrijft hij op Instagram. Hij deelt er een foto bij met gravin Zaria, de dochter van prinses Mabel. Mabel woont met haar dochters Luana en Zaria in Londen en hoewel ze bezig is met het bouwen van een villa aan de Loosdrechtse plassen, gaf ze eerder al aan daar niet te gaan wonen. De meiden zijn namelijk opgegroeid in Londen en hebben hun leven daar.

Voor Claus-Casimir komt dat nu goed uit, want terwijl hij ver van zijn gezin woont, heeft hij wel zijn tante en nichtjes dichtbij zich. Hoewel Luana en Zaria ook regelmatig bij het gezin van Willem-Alexander en Máxima worden gespot, blijven ze verder in de luwte.

Tags

MÁXIMAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck