ZIEN: Doutzen pakt modellencarrière weer op

Doutzen weer op de catwalk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Doutzen Kroes heeft na een lange tijd haar modellencarrière weer opgepakt. Gisteravond liep ze vol zelfvertrouwen over de catwalk voor een modeshow in Parijs.

De afgelopen jaren hebben we gezien hoe Doutzen van een internationaal topmodel veranderde in een huismus. De glamoureuze foto’s op Instagram hebben plaatsgemaakt voor kiekjes van een make-up-loze Doutzen die bezig is in haar eigen moestuin.

Stoppen met modellenwerk

De beslissing om te stoppen met modellenwerk nam Doutzen toen alles stil kwam te liggen vanwege het coronavirus. Ze bedacht zich dat ze eigenlijk alles al had. ,,Een leuk gezin, gezonde kinderen, een leuke man, een mooie familie om me heen. Allemaal lieve mensen”, vertelde ze eerder in een podcast.

Contrast met Sunnery James groot

Maar toen de wereld weer langzaam openging, bleef Doutzen bij haar beslissing om haar modellencarrière stop te zetten. Haar man Sunnery James besloot zijn carrière als dj echter niet op te geven. Hij staat inmiddels weer op de grootste feesten, terwijl Doutzen ondertussen haar moestuintje verzorgt.

Omdat het contrast tussen de twee niet groter kan, ontstonden er verhalen dat hun huwelijk wellicht niet bestemd is tegen de grote veranderingen.

‘Ik aarzelde’

Nu blijkt echter dat Doutzen zelf ook haar werk weer wil oppakken. ,,Het startte met een meidentrip naar Parijs”, begint Doutzen haar verhaal op Instagram. ,,Ik had mezelf beloofd me te focussen op mijn verbinding met natuur en familie. Maar toen Pieter Mulier me vroeg of ik zin had om naar de Alaïa Runway show op 3 juli te gaan, aarzelde ik!”

Vol zelfvertrouwen over de catwalk

Doutzen zei dat ze erover na zou denken, maar de volgende dag wist ze al welke beslissing ze zou gaan nemen. ,,Ik bedacht me hoe dol Myllena zou zijn op een reisje naar deze ongelooflijke stad en ik begon in mijn hoofd al te plannen. Plotseling leek een show voor Alaïa en daarbij te zijn met Myllena een geweldig idee!”, vertelt ze verder. ,,Ze zou het de rest van mijn leven tegen me gebruiken als ik dat niet deed, gezien haar liefde voor kleren en glamour.”

Ze deelt foto’s waarbij ze weer vol zelfvertrouwen over de catwalk loopt. Hoewel Doutzen zegt dat ze de klus aannam voor haar dochter, deed ze het uiteraard óók voor zichzelf. ,,Waarom niet een tuinier zijn die af en toe op een catwalk staat! Herinneringen maken is voor mij waar het leven om gaat.”

Tags

DOUTZEN KROESSUNNERY JAMES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck