Zien! Fajah topless op Valentijnsdag

Fajah Lourens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Fajah Lourens is erg trots op haar lichaam. Daar heeft ze nooit een geheim van gemaakt. Maar nu post ze op Intstagram wel een héél pikant kiekje waar ze veel reacties op krijgt.

 Zweepje en hartjes

Ze poseert in een rode slip op bed. Ze heeft geen BH of topje alleen, alleen twee rode glitterhartjes met een kwastje die haar tepels bedekken. In haar handen heeft ze een zweepje met een hartje. Bij de foto schrijft ze dat ze een speciale actie heeft voor valentijn.

De meeste volgers lijken alleen niet zo geïnteresseerd in de actie, maar wel in haar lichaam. ,,Wauw, je ziet er hot uit!”, ,,Mijn Valentijnsdag is weeggoed!”, en ,,Mooie foto. Leuke dame, sexy look staat je perfect”, luiden de reacties. Het zijn vooral mannen die reageren. Anderen zijn kritischer en schrijven minder positieve dingen. ,,Ik vraag me toch af wat je kinderen van dit soort foto’s vinden”, luidt een van de reacties.

Fajah zal zelf ook een leuke Valentijnsdag beleven. Ze is namelijk samen met haar vriend Daan. Ze hebben al langer dan een jaar een relatie maar pas eind 2019 postte Fajah de eerste foto van haar vriend online.

https://www.instagram.com/p/B8ijQmsFRJ7/

 

Tags

FAJAH LOURENSMY KILLER BODYNAAKTPARTNERTOPLESSVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck