ZIEN: Froukje de Both en Hugo Kennis delen naaktbeelden van elkaar

Door: Ditjes en Datjes
28-08-2021

Froukje de Both en Eigen Huis & Tuin collega Hugo Kennis hebben een hechte band met elkaar. Zo hecht dat de twee naakt bij elkaar rond huppelen in de visagie-ruimte. Hugo deelde dit beeld vorige week op zijn Instagram en dit keer pakt Froukje hem terug…

Er gebeuren pikante dingen achter de schermen bij Eigen Huis & Tuin. Dat blijkt uit de Instagram-Stories van Froukje de Both en Hugo Kennis. Vorige week deelde Kennis naar zijn ruim 86.000 volgers op Instagram een video waarin Froukje op de achtergrond nietsvermoedend in haar ondergoed de visagie-ruimte binnen liep. De presentator giert het uit als hij het verschrikte gezicht van de Both ziet, die er snel daarna ook om kan lachen. 

Terugpakken

Nu is het Froukje haar beurt om haar collega terug te pakken. De presentatrice maakt exact dezelfde video, maar dan met een naakte Hugo op de achtergrond die snel het beeld weer uitloopt.

Eerder dit jaar trakteerde Froukje haar trouwe volgers al op een sexy foto uit de oude doos. Namelijk haar Playboy-shoot uit 2001 waar ze poedelnaakt voor poseerde.

Foto via televizier.nl

Meer DenD