ZIEN: Geheime vakantielocatie André Hazes onthuld

André Hazes vakantievilla
Door: Charlotte Wijnen
22-06-2021

Hoewel André Hazes heeft gekozen voor een mediastilte, zou hij in de tussentijd met Sarah van Soelen op een geheime locatie genieten van de Spaanse zon. En wij weten precies waar…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Géén Ibiza

En nee, het is deze keer géén Ibiza, waar de meeste BN’ers voor kiezen om hun vakantie te vieren. De vakantielocatie van André en Sarah is in het Spaanse Altea.

Omdat André de laatste periode alleen maar kon rekenen op kritiek, besloot hij een mediastilte in te lassen. Gisteren plaatste hij voor het eerst sinds twee weken een bericht op Instagram. En voor de rest blijft het nog doodstil… Vooral over zijn vakantieadres.

Even ‘offline’

Dat het stel juist voor deze locatie kiest is niet gek, want de ouders van Sarah hebben hier een vakantiehuis. Altijd handig natuurlijk, schoonouders die een vakantiehuis hebben waar je gratis in kan verblijven.

Daarnaast is het dé perfecte locatie om even ‘offline’ te kunnen zijn. Op Ibiza kan hij al snel gespot worden en in deze villa kan hij tot rust komen zonder pottekijkers. Omwille van deze pottekijkers hebben wij er dan ook voor gekozen om niet het volledige adres online te zetten.

Tijdje verblijven

Maar we hebben wél een aantal video’s. Omdat de villa hoog op de bergen ligt, geniet het stel vanaf hun privézwembad van een prachtig uitzicht over de zee. Vermoedelijk zal André hier een tijdje verblijven en alleen terugkeren naar Nederland wanneer hij verplichtingen heeft. Dat snappen wij wel…

Villa Rudolf van Soelen

Meer DenD