ZIEN: Geraldine Kemper deelt pikante foto

Geraldine Kemper
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het mooie weer vraagt om een boel verkoeling en Geraldine Kemper deelt daar wel een héél pikant kiekje van. Ze besluit om zonder haar bikini een duik te nemen.

Geraldine gaat uit de kleren en deelt de pikante foto op Instagram. De stralende foto leveren een hoop complimenten op.

Tijd van haar leven

De presentatrice neemt buiten een verkoelende duik en besluit haar bikini thuis te laten. De foto deelt ze, want Geraldine laat maar al te graag zien dat ze de tijd van haar leven heeft. Ook haar volgers merken dit op. ,,Geweldige foto”, schrijft iemand onder haar post. En een ander: ,,Knap hoor wat ben jij sterk en trots.”

Nieuwe liefde

Geraldine onthulde pasgeleden weer helemaal gelukkig te zijn in de liefde, terwijl ze niet gelooft in één ware liefde. ,,Ik denk dat je meerdere grote liefdes kunt ontmoeten in je leven”, vertelde ze in Open Kaart. Wel zegt ze ‘enorm verliefd’ te zijn op haar nieuwe vlam Freek.

Volgens weekblad Story ontmoette Geraldine hem via een vriend uit Amsterdam. Sinds vorig jaar juli hebben de twee een relatie, maar dit wilde ze niet gelijk naar buiten brengen. ,,Er hangt iets in de lucht, maar je zegt het de hele tijd niet. Want je denkt ook: ik moet wachten tot het moment dat je echt voelt ‘dit is het’.”

Tags

GERALDINE KEMPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck