ZIEN: Gezinsuitbreiding voor André Hazes

Nieuw hondje voor Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Gezinsuitbreiding voor de familie Hazes. André en Monique hebben besloten om nog een hond te adopteren. Ze zijn op het tropische eiland Bonaire overstag gegaan. ,,Dré, Gioia en Frenkie hebben er een broertje bij”, schrijft de zanger op Instagram.

,,Toen wij aankwamen op Bonaire heb ik nadrukkelijk tegen Monique gezegd: Geen hond erbij”, schrijft André. Het stel is naar een hondenopvang gegaan om te kijken hoe het met de honden daar gaat.

Hart gestolen

André heeft zich niet aan zijn voornemen gehouden, want hij werd toch verliefd op een hondje. ,,Nadat we alle hondjes geknuffeld hebben waren we van plan naar huis te gaan. Totdat… Deze jongen ineens de hoek om kwam. Na een paar keer tijd met elkaar te hebben doorgebracht kon ik me niet indenken dat hij een ander huisje zou krijgen dan de mijne in Wilnis.”

Nadenken

De zanger heeft nog een week nagedacht, maar is uiteindelijk overstag gegaan.  ,,Na een week goed na te hebben gedacht heb ik besloten dit vriendje mee naar huis te nemen.” Het hondje heeft de naam Robbie gekregen.

School gewisseld

Monique Westenberg, André Hazes en zoontje Dré genieten van zon, zee en strand op Bonaire, maar de schoolvakantie van kleine Dré is al voorbij. Dit roept veel vragen op bij volgers. Volgens Yvonne Coldeweijer is Dré afgelopen jaar van school gewisseld. ,,De nieuwe school gaf wel toestemming.” André en Monique moesten op 24 augustus voor de rechter verschijnen, omdat ze in 2022 buiten de schoolvakantie en zonder toestemming van school op vakantie zijn gegaan.

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck