ZIEN: Gigantische villa Jan des Bouvrie te koop

Voor 10 miljoen koop je een Bouvries
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De gigantische villa van Jan des Bouvrie is te koop gezet. Maar voor wie interesse heeft, moet wel diep in de buidel tasten. Het optrekje staat te koop voor een prijs van 10 miljoen euro.

Monique des Bouvrie liet onlangs al weten de villa te willen verkopen en dit blijkt ze nu door te hebben gezet. Het optrekje staat sinds vandaag te koop voor het enorme bedrag van 10.000.000 euro, zo meldt BekendeBuren.

Bijna een kunstwerk

De inrichting van de gigantische woning ziet eruit zoals we van Jan des Bouvrie gewend waren: de villa is bijna een kunstwerk te noemen. Maar naast de uitstraling, heeft de woning veel te bieden. Zo bevindt zich er een binnenzwembad, sportschool en bibliotheek én grenst er aan de villa een ruime expositieruimte met een prachtige bar.

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 1344 vierkante meter en beschikt over elf kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers. De keuken is zoals elke kamer enorm en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

En voor wie dol is op auto’s kan zijn hobby ook in de woning kwijt. De inpandige garage biedt ruimte voor wel zes auto’s.

Binnenkijken in de villa

Tags

BINNENKIJKENJAN DES BOUVRIEMONIQUE DES BOUVRIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck