ZIEN! Glennis Grace zet tattoo voor ex vrienden: ‘ik vergeet het niet’

Glenda Batta zweert wraak op haar oude vrienden|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Glennis Grace heeft zichzelf getrakteerd op weer een nieuwe tattoo en reist daarvoor naar de andere kant van het land. De Amsterdamse zangeres laat vol trots haar nieuwe aanwinst zien dat een sneer is naar haar oude vrienden. En volgers merken een spelfout op in de tattoo…

,,People will love you and support you when it’s beneficial. I’ma forgive, I won’t forget. But i’ma dead the issue”. De tekst die Glennis heeft vereeuwigd op haar lichaam komt uit het lied ‘Pill N Potions’ van Amerikaanse rapper Nicki Minaj. Vertaald: Mensen zullen van je houden en je steunen als het nuttig is. Ik zal het vergeven, ik zal het niet vergeten. Maar ik ben dood aan het probleem.

Spelfout

Een Juice Channel spion valt gelijk een spelfout op. ,,De laatste i van I’ma zou ook een hoofdletter moeten zijn”. Ondanks de spelfout en de negatieve tekst zijn Glennis en de tatoeëerder uit de Achterhoek blij met het resultaat.

,,All the way from Amsterdam”, schrijft Inkbrothers eigenaar en voetballer Kaye Coppoolse, die zijn tattooshop heeft gevestigd in het Gelderse Drempt. Grace is zo blij met Kaye dat ze bijna twee uur heeft moeten reizen om deze tattoo te laten zetten en zegt nog terug te komen bij de desbetreffende shop. ,,Ik kom nog terug voor mijn arm, rug en meer”, aldus de zangeres.

Tags

GLENNIS GRACETATTOO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie