ZIEN: Gordon getroffen door zwaar noodweer in Dubai

Gordon getroffen door noodweer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Grote delen van Dubai staan onder water door extreme regenval, iets wat zeldzaam is in de woestijnstad. Ook Gordon is getroffen door het noodweer. Hij deelt bizarre beelden op zijn Instagram.

Dubai is momenteel geteisterd door zeldzaam noodweer. Volgens verschillende media viel er in korte tijd meer regen dan er normaal in een jaar valt. Binnen één dag tijd viel er 254 millimeter regen. Ook zou het gaan om de hevigste stortbuien in ruim 75 jaar.

Noodweer

Regen is niet ongewoon in de Verenigde Arabische Emiraten, maar valt gewoonlijk in de wintermaanden. Op extreem weer zijn de steden niet voorbereid. Op Dubai International Airport, een van de drukste luchthavens ter wereld, is het chaos. De meeste vluchten zijn geschrapt en veel reizigers brachten de nacht door op het vliegveld.

Gordon getroffen

Gordon, die al enige tijd in Dubai woont, is ook getroffen door het weer. ,,Ik denk dat ik zo even lekker de hondjes uitlaat. Zeehondjes”, grapt hij op Instagram. Vanaf zijn balkon filmt hij de extreme regenval in de stad.

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck