ZIEN: Gordon showt nieuwe lover

Gordon heeft lover nummer 41||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Cupido heeft raak geschoten, want Gordon is weer verliefd! Vol trots deelt hij zijn nieuwe lover op Instagram. ,,Mijn liefde”, schrijft Gordon bij de romantische foto’s.

,,Kijk wat de kat heeft binnengebracht!”, schrijft Gordon bij de eerste foto op Instagram. Op de foto is te zien dat hij samen met de man en zijn twee hondjes Toto en Rocco op de bank ligt. En voor wie het nog niet duidelijk was dat het écht om zijn nieuwe liefde gaat, deelt Gordon nog een foto van hen samen. ,,Mijn liefde! Eindelijk”, schrijft hij.

Bekend gezicht

De nieuwe vriend van Gordon is voor sommigen al enigszins een bekend gezicht. Een aantal weken geleden deelde hij namelijk al een mysterieus filmpje op Instagram. Gordon gaf de man een zoen tijdens een concert van Elton John.

Hoewel Gordon nog geen naam noemt, gaat het volgens juicekanaal Realityfbi om Gavin Rozario. Gavin komt uit Melbourne, waar ook het concert van Elton John plaatsvond. Wat opvalt is dat Gavin een stuk jonger is dan Gordon. Op zijn TikTok-profiel laat Gavin weten dat hij 30 jaar is, wat betekent dat er een leeftijdsverschil is van maar liefst 24 jaar. Echt een verrassing is het niet, want Jeffrey, de vorige vriend van Gordon, was ruim 30 jaar jonger.

Kritiek

Gordon kreeg de afgelopen weken weer een hoop kritiek te verduren. Hij was te zien in het programma Down the Road, een programma dat volgens velen van de buis moet verdwijnen. ,,Downtertainment: puur voor het vermaak een té rooskleurig beeld scheppen van het syndroom van Down”, zei Lubach over het programma. In een lang bericht op Instagram haalde Gordon uit naar Lubach. ,,Geweldig bedankt Arjen Lubach! Ongelofelijke flapdrol! Wat een kortzichtige visie op dit programma maar ook op mij als persoon”, schreef hij woest.

Tags

GORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck