ZIEN! Gwen Stefani onherkenbaar door plastische chirurgie

Gwen Stefani onherkenbaar door plastische chirurgie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Gwen Stefani (52) is onherkenbaar volgens de kijkers van Late Night With Seth Meyers. De zangeres is aanwezig om het nieuwe seizoen van The Voice te promoten, maar het enige waar iedereen over kan praten is haar overmatig botox gebruik en andere plastische ingrepen…

,,Onherkenbaar” is een reactie die bijna 2500 likes krijgt onder een post van Gwen. ,,Ik herkende haar niet eens”, reageert een andere fan.

‘Ik ben zo in de war’

Met een outfit van weinig stof en lange blonde haar extensions maakt Gwen Stefani haar entree in de Amerikaanse talkshow Late Night With Seth Meyers. Het moment dat de 52-jarige zangeres op de buis verschijnt, gaat het los op sociale media. ,,Zelfs al liet je mijn 100 keer raden wie dit is, ik zou nooit kunnen vermoeden dat dit Gwen Stefani is”, schrijft een kijker op Twitter. ,,Ik ben al mijn hele leven lang fan van Gwen, maar ik herkende haar niet. Ik ben zo in de war”, schrijft een fan.

Dat Gwen Stefani geobsedeerd is door een ‘eeuwig jong’ uiterlijk is geen geheim meer. Toch ontkent ze in 2016 dat ze plastische chirurgie gebruikt heeft. In 2016 zegt de zangeres, waar toen al duidelijk te zien was dat haar gezicht was veranderd, dat ze haar uiterlijk te danken heeft aan ‘de liefde’. ,,Toen mijn carrière ontplofte ben ik verliefd geworden (op Blake Shelton, nu haar echtgenoot). Daar heb ik toen een hele plaat over geschreven. Ik denk dat dat de facelift is die je ziet”, aldus Stefani.

[poll id=”122″]

Tags

GWEN STEFANIPLASTISCHE CHIRURGIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck