ZIEN: haalt Roxeanne Hazes uit naar moeder Rachel in nieuwe single?

Haalt Roxeanne Hazes uit naar moeder Rachel?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Roxeanne Hazes kondigde gisteravond haar nieuwe single ‘Geen Sorry’ aan op Instagram. Het nummer, dat uitkomt op 21 oktober, zou volgens showbizzkanaal Juicechannel gaan over haar moeder Rachel. ,,Drie keer raden op wie de tekst slaat”, schrijft het kanaal op Instagram Stories.

In het nummer, dat onder meer geschreven is door Kraantje Pappie, zingt Rox het volgende: ,,Je praat niet meer met mij, dus praat je over mij, dus praat je achter mijn rug.” Ook op TikTok plaatst ze een filmpje. ,,Je schrijft een liedje over gaslighting (emotionele manipulatie) en het afscheid nemen van die giftige situatie”, staat er onder de video.

Opmerkelijk

In augustus veroorzaakte Roxeanne nog veel ophef, toen ze in het programma Beste Zangers uitspraken deed over haar moeder Rachel Hazes. Zo liet ze veel los over haar moeilijke jeugd, en de extreme heimwee, waar ze al sinds haar jeugd mee kampt. Later liet ze weten dat ze nog steeds achter de uitspraken staat. ,,Ik sta precies achter hetgeen ik heb gedeeld”, zegt ze vastbesloten.

Rijke fantasie

Moeder Rachel Hazes reageerde met volle verbazing op de uitspraken. ,,Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje”, zei Rachel in augustus tegenover RTL Boulevard.

Tags

Rachel HazesRoxeanne Hazes

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie