ZIEN: Harry en Meghan delen eerste foto van Lilibet

Eerste foto Lilibet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na lang wachten is het moment dan eindelijk daar: Harry en Meghan hebben de eerste foto van hun dochtertje Lilibet gedeeld!

Harry en Meghan hebben hun kerstkaart met de wereld gedeeld. En daarop zien we voor het eerst hun dochter Lilibet, die in juni van dit jaar werd geboren. Op de foto is te zien hoe Meghan Lilibet in de lucht houdt terwijl Harry naast hen zit met zoontje Archie op zijn schoot.

,,Dit jaar, 2021, verwelkomden wij onze dochter, Lilibet, op deze wereld. Archie maakte ons ‘mama’ en ‘papa’ en Lili maakte ons een gezin”, luidt de tekst op de kaart. ,,Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar toe, van onze familie naar die van jullie. Als altijd, Harry, Meghan, Archie en Lili.”

Lilibet werd geboren op 4 juni in het Santa Barbare Cottage Hospital in Californië. ,,Ze is meer dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen, en we blijven dankbaar voor de liefde en gebeden die we van over de hele wereld hebben gevoeld”, zeiden Harry en Meghan destijds in een verklaring. Nu, meer dan een halfjaar laten, mag de wereld eindelijk kennismaken met hun prachtige dochter.

Tags

ARCHIEHARRY EN MEGHANLILIBETMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck