ZIEN: Harry op luxe vakantie naar Afrika zónder Meghan

Harry alleen op vakantie
Door: Charlotte Wijnen
18-08-2022

Prins Harry is samen met zijn vrienden op reis gegaan naar Mozambique. De mannen verblijven in een prachtige accommodatie die van alle luxe is voorzien. Harry geniet met volle teugen, maar waar is Meghan eigenlijk?

Harry bracht drie dagen door in Vilankulo, een stad in Mozambique. Daar verkende hij in gezelschap van zijn vrienden toeristische attracties in de omgeving.

Mocht Meghan niet mee?

De mannen verbleven in Vilanculos Beach Lodge, één van de beste hotels in Vilankulo. De accommodatie heeft alles wat je nodig hebt voor een luxe vakantie én een prachtig strand waar je tot rust kan komen.

Harry zou deze toeristische plek regelmatig bezoeken, maar de opvallende afwezige is Meghan. Het roept veel vragen op: wil Harry even ontsnappen aan het leven met Meghan?

‘Harry is ongelukkig’

Onlangs onthulden insiders dat Harry ongelukkiger dan ooit is. Dat zou niet alleen te maken hebben met het feit dat hij zijn familie mist, maar vooral met Meghan. Harry hield een toespraak bij de Verenigde Naties, maar het viel een aantal mensen op dat Harry een trieste blik in zijn ogen had.

,,Harry, kom gewoon naar huis. Je ziet er zo ongelukkig uit”, twitterde iemand. Harry zou niets liever willen, vertelden insiders aan Life & Style. ,,Bij Meghan draait alles om roem en geld. Dat is niet waar hij voor getekend heeft. Het is alsof hij een leugen leeft.”

HIER verbleef Harry in Mozambique

Meer DenD