ZIEN: Heeft prins Harry een botox-bult?

Heeft prins Harry een botox-bult?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry is weer terug op het veld. Sinds de geboorte van Lilibet deed hij voor het eerst mee aan een polowedstrijd. Foto’s met een brede glimlach duiken op, maar voor wie goed kijkt, ziet dat er iets aan de hand is met zijn gezicht…

Meghan niet vies van een spuitje

Zo trots als een pauw staat Harry breed glimlachend op de foto nadat hij twee doelpunten heeft gescoord in de polowedstrijd. Maar voor wie goed kijkt, ziet een enorme bult op zijn voorhoofd. Waar komt die bult vandaan?

Van Meghan weten we ondertussen dat ze niet vies is van een spuitje hier en daar. Hoewel ze het zelf nog niet heeft toegegeven, zijn er een aantal plastische chirurgen die er zeker van zijn dat Meghan het een en ander heeft laten doen aan zichzelf.

Plastisch chirurg Dr. Anthony Youn vermoedt dat Meghan haar borsten heeft laten vergroten, haar tanden rechter heeft laten maken én botox in haar wangen heeft. ,,Het is wel moeilijk vast te stellen”, zei de chirurg in het Amerikaanse Star Magazine. ,,Maar als het is gedaan, is het goed gedaan. En niet te veel.”

Harry ook gezwicht voor botox?

Maar door de foto van Harry die is opgedoken op Instagram, wordt ook híj ervan verdacht gezwicht te zijn voor botox. Soms ontstaat er een bult na een botox-injectie doordat er een bloedvaatje is geraakt. De bult die Harry op zijn voorhoofd heeft, lijkt daar precies op. Zou Harry met Meghan mee zijn gegaan naar een cosmetische kliniek?

[poll id=”7″]

Tags

BOTOXCOSMETISCHE INGREEPMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck