ZIEN: Het Koningsdag familieportret van de Oranjes

Door: Lola van Leeuwen
27-04-2021

Nederland wacht er ieder jaar met smart op: het familieportret van onze koninklijke familie die op Koningsdag genomen wordt. De foto is gepubliceerd en fans vinden de Oranjes er fenomenaal uit zien!

Willem-Alexander, Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane vertrokken dinsdagochtend richting Eindhoven vanaf hun Paleis Huis ten Bosch om Koningsdag te vieren. Dit laat het Koninklijk Huis weten op sociale media. ,,Het Koninklijk gezin vertrekt vanaf Paleis Huis ten Bosch naar de High Tech Campus Eindhoven voor Koningsdag 2021″, staat er geschreven onder de familiefoto.

Kleding

Op de foto poseert het gezin met z’n allen voor de deur. De koningin draagt een groen goudachtige jurk met drukke print en matchende hoed. Amalia een groene broek met een blauwe blouse. Alexia een crèmekleurig kort jurkje en Ariane een knalblauwe jurk met bruine sleehakken. De koning gaat voor een donkerblauw pak met een kleurrijke paarse stropdas.

Gefeliciteerd! Klaar voor het vertrek naar Eindhoven.

Wat groeien ze snel!

De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zien er picobello uit voor de trip naar Eindhoven. Vorig jaar bleef het gezin nog thuis, maar nu we jaartje verder zijn in coronatijd wordt Koningsdag toch gevierd!
Prinses Ariane
Prinses Amalia
Prinses Alexia

Meer DenD