ZIEN: Het nieuwe liefdesnestje van Britney Spears en Sam Asghari

Britney's liefdesnestje
Door: Charlotte Wijnen
14-06-2022

Britney Spears en haar echtgenoot Sam Asghari hebben elkaar pas net het ja-woord gegeven of ze hebben alweer de volgende stap in hun relatie gezet. Britney en Sam hebben een nieuw huis op de kop getikt en zijn daar per direct ingetrokken.

Het stel laat er geen gras over groeien: de bruiloft is pas nét achter de rug en ze hebben alweer samen een huis gekocht. ,,Voor buitenstaanders lijkt het misschien dat Britney dingen snel, of misschien zelfs te snel, doet maar vergeet niet dat ze bijna 14 jaar niks zelf heeft kunnen beslissen”, aldus een bron in TMZ.

Ruim 11 miljoen euro

Het nieuwe optrekje staat in Calabasas in Californië, op slechts een kwartiertje rijden van de voormalige woning van Britney in Thousand Oaks. Ook bevindt het huis zich in de buurt van de woning van Britney’s ex-man Kevin Federline, met wie ze zonen Sean en Jayden heeft gekregen.

Het optrekje stond te koop voor bijna 15 miljoen euro en Britney heeft het gekocht voor ruim 11 miljoen euro, zo meldt TMZ. Een hoop geld, maar met maar liefst 11.650 vierkante meter is er aan ruimte in ieder geval geen gebrek.

Paleis

Marmeren vloeren en enorme kroonluchters: het optrekje ziet er vanbinnen uit als een paleis. Verder beschikt de woning onder andere over een grote keuken en een filmzaal. En in de riante tuin bevindt zich uiteraard een zwembad en een bubbelbad.

Het is niet bekend of Britney haar voormalige woning, waar ook de bruiloft plaatsvond, op de markt gaat brengen. Het is ook mogelijk dat ze het landgoed behoudt.

Meer DenD