ZIEN: Het vrijgezellenverblijf van ex-vriend Sonja Bakker

Woning Barry
Door: Eva Steins
15-03-2021

De kogel is door de kerk. Sonja Bakker en haar ex Barry van Suijdam zijn definitief uit elkaar. De lijmpogingen om de relatie te redden hebben niet gewerkt en Barry heeft zijn koffers gepakt. Kijk binnen in het vrijgezellen appartement waar hij zich nu schuil houdt…

De uitbarsting van Barry op een nacht in november heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de twee een definitieve punt achter hun relatie zette. Volgens Sonja viel Barry ‘terug in oude patronen’, die zij eerder bestempelde als ‘agressief gedrag’. Het hele verhaal van de reden voor de breuk lees je hier.

Woning

Barry pakte na de breuk zijn koffers en verliet de gezamenlijke woning in Bergen. Ver weg is hij niet gegaan, Bekendeburen.nl kwam erachter dat de voormalige liefde van de dieetgoeroe zich nu schuil houdt in Schoorl, op maar een kleine afstand van zijn vorige huis.

Barry en Sonja probeerden hun relatie te redden en vertrokken samen naar Ibiza. Geholpen heeft het tripje naar het mooie eiland niet. Gelukkig voor Barry ligt ook zijn nieuwe stek op een steenworp afstand van het strand.

Bekijk hier de foto’s van Barry’s nieuwe woning

Meer DenD