ZIEN: Hier gaat Monique wonen na breuk André

Monique Westenberg
Door: Eva Steins
16-04-2021

 De keuze is gemaakt, Monique Westenberg zal blijven wonen in de villa in Berkel en Rodenrijs, waar zij jarenlang samen gelukkig was met André Hazes en hun zoontje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De breuk van Dre en Monique zou voor Monique als donderslag bij heldere hemel zijn gekomen. Op Instagram verklaarde zij dat de keuze van Dre om haar te verlaten voor haar uit het niets kwam. Niet veel later gaf Hazes publiekelijk toe dat hij stapelgek is op 25-jarige influencer Sarah van Soelen.

Huizenjacht

Het gerucht gaat dat André en Sarah al op zoek zijn naar een woning voor hun samen. Volgens weekblad Story hebben de tortelduifjes een kijkje genomen in dit appartement. Daar zouden zij samen hun liefdesnestje van maken, met genoeg ruimte voor kleine André (4), die regelmatig bij zijn vader langs zou kunnen komen. Het zoontje van André en Monique zou in het nieuwe appartement ook een eigen slaapkamer krijgen.

Er is veel gespeculeerd over wat er zou gebeuren met de villa in Berkel en Rodenrijs waar het drietal jarenlang samenwoonde. Zo gingen de geruchten dat Monique en de kleine André naar Vinkeveen zouden vertrekken, om zo dichtbij Roxeanne Hazes en haar zoontje Fender te zijn.

Nu maakt Bekendeburen.nl bekend dat Monique ervoor gekozen heeft om de villa niet te verlaten. Dre is degene die op huizenjacht gaat, waarschijnlijk met Sarah.

Bekijk hier de foto’s van de villa

Meer DenD