ZIEN: Hier heeft Kim Feenstra het heel moeilijk mee

Kim Feenstra
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Kim Feenstra een hele gelukkige moeder is, heeft ze het soms ook erg moeilijk. De tijd gaat volgens haar veel te snel en dat hakt er flink in. ,,Ik mis hem soms zo.”

‘Ik mis hem soms zo’

Kim deelt met haar volgers een foto van haar zoontje die gisteren ineens rechtop in zijn box ging staan. Natuurlijk is dat iets wat Kim ongelooflijk trots maakt, maar de realiteit hakte er wel flink in.

,,Staan? Nu al staan? Wie denkt hij wel niet wie hij is? Waar is mijn baby eigenlijk gebleven?”, schrijft ze onder de foto. Het gaat volgens Kim allemaal een beetje te snel. ,,Ik mis hem soms zo. Ik mis mijn new born baby die urenlang op mijn borst lag.”

Moeilijk zwanger

Vorig jaar liet Kim weten in verwachting te zijn na een hele zware periode. Ze onthulde dat ze niet op een natuurlijke manier zwanger kan worden.

Vanwege hevige buikpijn, ging Kim twee jaar geleden naar het ziekenhuis. Ze moest worden geopereerd en haar beide eileiders werden verwijderd. ,,Eigenlijk drong het pas een paar dagen later tot ons door: dit betekent dus ook dat we niet ‘gewoon’ kinderen kunnen krijgen”, vertelde Kim destijds. ,,Maar Stanley is een echte optimist. Waar een wil is, is een weg, zei hij meteen.”

En dat was ook zo. Het model ging een ivf-traject in om toch moeder te worden en dat lukte: Kim werd zwanger. Op Instagram deelde het model een intieme video met beelden van de echo, waarop te horen was hoe het hart van het kindje klopte. ,,Bedankt voor de speciale zegen van boven”, schreef ze erbij.

Tweede kindje

Haar wens naar een tweede kindje is groot. ,,We zouden heel graag nog een broertje of zusje willen geven aan Brooklyn. En ook voor onszelf meer dan welkom”, liet Kim weten op Instagram.

Wel zegt ze dat het niet makkelijk gaat worden. En natuurlijk is ze al heel dankbaar dat ze zoontje Brooklyn heeft. ,,Wat komt dat komt, wat niet komt dat mocht dan niet zo zijn. Ik geniet elke dag van dit wonder.”

Tags

KIM FEENSTRA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie