ZIEN: Hier komt George Clooney wonen in Nederland

Huis George Clooney
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bewoners van Voorburg beweren dat zij binnenkort een wel heel bijzondere buurman krijgen: George Clooney komt er wonen. De wereldberoemde Hollywood-ster zou een gigantisch buitenhuis hebben gekocht.

De geruchtenmolen draait al een tijdje, maar nu hebben verschillende inwoners van Voorburg de acteur gespot in de stad. Zo zouden George en zijn vrouw Amal een taart hebben gehaald bij de bakker en een bezoekje hebben gebracht aan de kapper.

Eerder al geruchten

De geruchten komen niet uit de lucht vallen. In 2021 werd Amal benoemd tot speciaal adviseur van het Internationaal Strafhof in Den Haag. Dat zij daarom een optrekje dichterbij haar baan zou zoeken, is dan ook niet gek te noemen.

Meningen inwoners verdeeld

Toch zijn de meningen in de buurt van Voorburg verdeeld. Waar de één is overtuigd, lijkt de ander er niet in te geloven. ,,Deze straat is de grootste en duurste die wij hebben. Maar zij willen toch zeker een enorm huis met een zwembad?”, vraagt een inwoner zich af in het AD.

,,Wij kwamen hier in de Albert Heijn ook de dochter van Poetin tegen, dus waarom zou dit niet waar zijn?”, zegt een andere inwoner. Ook anderen zijn overtuigd dat het wel waar is. ,,Waar rook is, is vuur. Ik ben er heilig van overtuigd dat zij het écht zijn, hoor.”

HIER gaan ze wonen

De woning waar het wereldberoemde koppel haar intrek zou nemen heeft een woonoppervlakte van wel 247 vierkante meter en staat op een perceel van 3830 vierkante meter. Enorm is het dus zéker. Er zijn vier slaapkamers en een badkamer, verdeeld over drie verdiepingen. De glas-in-loodramen uit 1916 geven het huis sfeer en karakter en met de enorme tuin is er genoeg ruimte om tot rust te komen.

Bron: Spirit Vastgoed

Tags

BINNENKIJKENGEORGE CLOONEYVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck