ZIEN: Horrorvakantie voor Chantal Janzen: ‘Viezer dan vies’

Horror vakantie voor Chantal
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Chantal Janzen is met haar man Marco en hun twee zonen James en Bobby op vakantie naar Italië. Maar in plaats van een droomvakantie, beleeft het gezin een horrorvakantie. En dat heeft alles te maken met de villa waar ze in verblijven. ,,Het bed was nog viezer dan vies.”

Chantal deelt de beelden van de smerige villa met haar volgers op Instagram. Stof, spinnenwebben en vlekken op de muur: in het filmpje is te zien dat er al tijden niet schoongemaakt is.

‘Vunzige villa’

,,Categorie: Vunzige villa’s”, schrijft Chantal bij de beelden. ,,En zo was iedere kamer, iedere hoek, plank, tafel bed, apparatuur.”

Ook de kamer van haar zoon James is niet schoongemaakt. Naast een berg stof, liggen er onder het nachtkastje ballonnen van de vorige huurders. ,,Dit is t nachtkastje van mn zoon. Ach ja, je moet maar denken: de vorige huurders hebben wél een feestje gehad.”

‘Viezer dan vies’

Het bed van zoontje Bobby was zelfs zó vies, dat Chantal het eerst nog zelf heeft proberen schoon te maken. ,,En t bed van onze kleuter was nog viezer dan vies. Hier heb ik t zelfs nog eerst afgeveegd.”

Maar omdat ze op vakantie zijn probeert Chantal met pijn en moeite positief te blijven over de situatie. ,,Maar, eerlijk is eerlijk, door het wachten buiten omdat je niet hier binnen wilde zitten, was ik er nooit achter gekomen dat ik dus heel goed kan jeu de boulen. Altijd iets goeds in iets stoms vinden, menskes!”

Tags

CHANTAL JANZENVAKANTIEVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck