ZIEN: Huurt Gordon hier een penthouse in Dubai?

Penthouse van Gordon in Dubai?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon is officieel naar Dubai geëmigreerd waar hij samen met zijn vriend Jeffrey aan een nieuw hoofdstuk van zijn leven begint. Al een jaar lang zou hij daar een prachtig penthouse huren.

Gordon lijkt het flink naar zijn zin te hebben in Dubai, waar hij samen met zijn nieuwe vriend Jeffrey heen is verhuisd. Een grote stap, maar een ‘heel bewuste keuze’, zo zegt hij in een interview met Dag Allemaal. Hij is helemaal klaar met de kritiek die hij krijgt in Nederland en denkt in Dubai een stuk minder stress te gaan krijgen.

48.000 euro per maand

Al een jaar lang zou hij een strandpenthouse huren op een palmeiland voor de kust van Dubai. De selfie die hij op zijn Instagram plaatste, lijkt daar gemaakt te zijn.

Het lijkt te gaan om een enorm penthouse in een complex waarvoor je diep in de buidel moet tasten. Er is namelijk één penthouse in het complex dat nog te huur is, en de prijs daarvoor is omgerekend 48.000 euro per maand. Mogelijk ligt de prijs van het penthouse van Gordon wat lager, maar op zo’n prachtige locatie zal hij alsnog veel betalen. Of Gordon echt een penthouse in dit complex huurt is niet bekend.

Wel zegt hij in Dag Allemaal dat hij binnenkort zijn gehuurde penthouse verlaat en een villa gaat kopen in Dubai. En dat is niet het enige optrekje dat hij heeft gekocht. Zo heeft hij onlangs een penthouse in Amsterdam gekocht en heeft hij al 26 jaar een huis in Zuid-Afrika.

Tags

BINNENKIJKENDUBAIGORDONGORDON HEUCKEROTHZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie