Zien! Ilse de Lange danst sterren van de hemel

Ilse de Lange
Door: DitjesenDatjes
28-02-2021

Dat Isle de Lange kan zingen wisten wij al veel langer, maar blijkbaar heeft de blonde zangeres nog een talent! Dansen! In de Duitse variant van Let’s Dance danst Ilse de sterren van de hemel.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Grote verrassing

,,Als artiest stroomt de muziek door mijn aderen. Dansen is een andere en voor mij spannende manier omdat dat te uiten”, zegt de zangeres tegen in een video van het programma. Volgens een artikel op het Duitse RTL.de wil Ilse tijdens haar deelname alles uit zichzelf halen en via dansen haar emoties uitdrukken.

Dat Ilse niet voor gek zal staan weet ze zelf bijna zeker. ,,Mijn goede vrienden weten hoeveel ik van dansen hou, maar voor anderen zal het zeker een grote verrassing zijn. Ik kan bijna niet wachten om mezelf onder te dompelen in deze wereld en dansen te leren van de besten!”.

Kan Ilse een beetje dansen? Bekijk het filmpje en oordeel zelf!

Nederlanders in Duitse shows


Duitse productiebedrijven lijken fan te zijn van de Nederlandse beroemdheden. In Dancing with the Stars, een programma waarin ook bekende mensen hun danskunsten laten zien, waren al veel BN’ers te zien zoals Loiza Lamers, Sylvie Meis en Bastiaan Ragas.

Meer DenD