ZIEN: ‘Irritante’ Kopen Zonder Kijken-styliste genadeloos geïmiteerd door Elise Schaap

Bob en Roos
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Fans die het programma Kopen Zonder Kijken gemist hebben op de buis konden gister hun hart ophalen. In de TV Kantine werden ‘irritante’ styliste Roos en de ‘hotte aannemer’ Bob Sikkes geïmiteerd, en het was net echt…

Deze week kroop Elise Schaap in de huid van styliste Roos, en vertolkte Carlo Boszhard de rol van Bob Sikkes. In het populaire programma kopen stellen een huis dat zij nooit met eigen ogen gezien hebben.

Kritiek

Styliste Roos werkte eerder enorm op de zenuwen van veel kijkers, die losgingen op Twitter. Vooral haar stem was een punt van irritatie.

,,Ik hoop dat er ook ooit nog wat budget wordt vrijgemaakt voor logopedie voor Roos”, en ,,Zullen we in het nieuwe seizoen gewoon voor een andere styliste kiezen?” klonken de reacties.

Genoeg munitie voor de TV Kantine om daar eens een mooie imitatie van te maken…

Styliste

In de TV Kantine zien we ‘Roos’ bezig in haar kantoor, om een huis in te richten voor ‘een jong stel dat óók nog eens een kind verwacht’. Een verwijzing naar de kritiek op het programma eerder dit jaar wegens gebrek aan diversiteit.

‘Roos’ gaat voor kenmerkende materialen voor in de keuken. ,,Net zoals mijn stem, die ook heel kenmerkend is. Om nog maar te zwijgen over het karakteristieke ervan”. Ook pleit ‘Roos’ voor zwarte aluminium puien in het huis, want ‘die mogen ab-so-luut niet ontbreken’.

Hiermee haakt de TV Kantine hilarisch in op de ‘bingokaart’ die Kopen Zonder Kijken-kijkers maakten. Bij zo’n beetje elke aflevering van het programma kwamen dezelfde elementen terug: een visgraat vloer, én de zwarte pui.

Kijkers thuis liggen dubbel bij het zien van de vlekkeloze imitatie. Gelukkig kunnen Roos en Bob er ook de humor van inzien.

,,We kunnen er allebei alleen maar keihard om lachen”, reageert de echte Roos aan RTL Boulevard. Ook Bob is verbijsterd van de gelijkenis. ,,Het is net alsof ik naar mezelf kijk.”

Bekijk het videofragment hier:

Tags

BOB SIKKESKOPEN ZONDER KIJKENSTYLISTTV KANTINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck