ZIEN: Jan Smit aan het flirten met deze BN’er

Jan Smit
Door: Charlotte Wijnen
14-06-2021

Het internet is verbluft na een mooie foto aan het zwembad van Nikkie de Jager. Vooral Jan Smit is er van onder de indruk…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Wat zeg jij nou?’

Onder het prachtige kiekje schrijft Nikkie, die kennelijk twijfelde om de foto te plaatsen: ,,Nooit gedacht dat ik mij zelfverzekerd genoeg zou voelen om zoiets te posten…”

Volgers van Nikkie zijn verbluft. Ze wordt overspoeld door complimenten, ook van verschillende BN’ers. Zo reageert Chantal Janzen: ,,Douze million points” en Romy Monteiro: ,,On fire vriendin”.

Jan Smit doet er nog even een schepje bovenop. Hij flirt onder het bericht zelfs met Nikkie. ,,Ik zou wel op je willen duiken!”, reageert hij.

Dit blijft natuurlijk niet onopgemerkt door de volgers van Nikkie. ,,Wat zeg jij nou… Hebben we allemaal wat gemist?”, reageert iemand op Jan zijn reactie. Zelf kan Nikkie er kennelijk wel om lachen, want ze reageert met een lachende emoji.

Jan stopt bij The Voice

Overigens heeft Smit aangekondigd dat hij volgend seizoen niet meer is te zien in de nieuwe editie van The Voice.

,,Ik heb besloten om volgend seizoen toch geen plaats meer te nemen in de befaamde rode stoel van ‘The Voice Of Holland’ Toen ik vorig jaar door RTL gevraagd werd als coach, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de kans die me op dat moment geboden werd. Een avontuur dat ik niet snel zal vergeten! Met het oog op het komende jaar (mijn 25 jarig jubileumjaar) wil ik mijn agenda anders inplannen. Meer tijd voor eigen muziek en vooral, voor mezelf… Ali, Anouk, Waylon, Chantal en Martijn bedankt! Ik ga de komende vrijdagavonden weer genieten in mijn vertrouwde oranje stoel bij FC Volendam.”

Meer DenD