ZIEN: Jarige Queen onthult foto van toen ze 2 jaar was

Koningin Elizabeth is jarig
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Queen Elizabeth is al bijna een eeuw onder ons: vandaag mag ze alweer 96 kaarsjes uitblazen. En zoals ze altijd voorspeld heeft, doet ze dat gewoon op de troon. Ter ere van haar 96e verjaardag deelt ze een foto van maar liefst 94 jaar terug.

,,Vandaag, nu The Queen 96 wordt, delen we deze foto die werd genomen toen ze 2 jaar oud was”, schrijft het Britse koningshuis op Instagram. Dit betekent dat de foto maar liefst 94 jaar oud is.

Zó viert ze haar verjaardag

De Britse vorstin viert haar verjaardag op haar landgoed Sandringham in Norfolk in een kleine kring omringd met leden van de koninklijke familie. Elizabeth verblijft naar verluidt op Wood Farm, een gedeelte van het landgoed waar prins Philip de laatste jaren van zijn leven verbleef. De koningin komt daar na zijn dood vorig jaar graag.

Traditiegetrouw wordt haar verjaardag pas op 2 juni groots gevierd. Dit werd vanuit vroeger gedaan omdat er dan meer kans was op mooi weer voor de verjaardagsparade, die we nu kennen als de Trooping of Colour. Dit jaar zal het gecombineerd worden met een grootse viering van haar platina regeringsjubileum van 70 jaar.

Foto’s onthuld

In de nacht van woensdag op donderdag werd ook al een nieuwe foto van de Queen gedeeld. Op de foto staat zij met twee witte paarden geportretteerd die Bubeck Katie en Bybeck Nightingale heten.

Tags

ElizabethJarigonthuldQueenQueen Elizabethzien

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie