ZIEN: Jeangu verblijft in peperdure suite in Rotterdam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jeangu Macrooy komt niets te kort tijdens het Eurovisiesongfestival. Hij verblijft twee weken lang op één van de meest luxueuze plekjes van Rotterdam.

De zanger verblijft in de luxe Maassuite in Hotel New York, waar een ongelooflijk hoog prijskaartje aan hangt. Twee weken in de mooie suite met alles erop en eraan kost volgens weekblad Privé zo’n 7000 euro.

Buurman Memphis

In zijn tijdelijke nieuwe woonstek is Jeangu voor even buurman van een aantal bekende medelanders. Zo huurt presentatrice Fidan Ekiz er schuin tegenover een appartement en voetballer Memphis Depay heeft er een woning van 2,4 miljoen.

Jeangu verblijft niet alleen in Rotterdam omdat het heen en weer reizen met de trein onpraktisch is, het is ook uit den boze. Dit vanwege het risico te lopen om besmet te raken met het coronavirus.

‘Supervoorzichtig’

Het horrorscenario om besmet te raken en het belangrijkste optreden in Ahoy te missen, moet Jeangu niet aan denken. ,,Het is lang geleden dat ik omringd werd door zo veel mensen, maar we zijn supervoorzichtig”, legt hij uit in Privé. ,,We gaan eigenlijk alleen van het hotel naar Ahoy en terug.”

Maar dat is zéker geen straf wanneer je in zo’n luxe suite verblijft. Jeangu verblijft in de grootste kamer van het hotel met uitzicht op de haven, rivier, Euromast en Erasmusbrug.

Bekijk hier de luxe suite.

Tags

AHOYAHOY ROTTERDAMEUROVISIE SONG FESTIVALEUROVISIE SONGFESTIVALJEANGUJEANGU MACROOYSONGFESTIVALSONGFESTIVAL 2021

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck