ZIEN: Jim Bakkum verrast zijn vrouw op verjaardag

Jim Bakkum verrast zijn vrouw op verjaardag
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Groot feest voor Jim Bakkum en zijn gezin dit weekend. Bettina Holwerda, de vrouw van Jim, vierde vrijdag haar verjaardag. Reden genoeg om Bettina te verrassen tijdens een optreden van haar theatertour ‘Perfect’.

,,Ik heb geen woorden voor gisteravond”, begint Bettina haar verhaal op Instagram. ,,Ik vierde m’n verjaardag ietsje groter dan normaal, oftewel: met een volle zaal. Aan het einde kwamen, als totale verrassing , Jim, Posy en Lux het toneel op lopen.” Een bijzonder gevoel, vindt de actrice. ,,Ik kan je niet beschrijven hoe dat voelde. Mijn lieve man, en tweederde van m’n lieve kinderen daar op die plek. En dan ook nog m’n geweldige collega’s en het leukste publiek van de wereld erbij.”

Zangtalent

Dochter Posy stal de show tijdens de verrassing. “En dat m’n dochter de microfoon pakt en voor een volle zaal gaat zingen…Ik ga dit nooit vergeten, nooit.”

Grote zorgen

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda hebben samen drie kinderen: Lux, Posy en Molly. Over hun jongste kind, de 3-jarige Molly, zijn grote zorgen geweest. Vlak na de geboorte werd ze opgenomen in het ziekenhuis vanwege een infectie. Dit heeft veel impact gehad op het kleine meisje. Bettina vindt het daarom lastig om Molly bij de oppas te laten. ,,Allemaal bliepende apparaten en vreemde mensen om haar heen. Ik denk dat ze daar een soort verlatingsangst aan heeft overgehouden”, vertelt Bettina in Libelle.

Tags

BETTINA HOLWERDAJIM BAKKUM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck