ZIEN: K3-ster Hanne deelt eerste babykiekje

Hanne deelt eerste babykiekje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

K3-ster Hanne Verbruggen is maandag bevallen van haar eerste kindje. Gisteren toonde de zangeres voor het eerst een kiekje van haar zoontje, genaamd Julien, op Instagram. ,,Ineens was je daar, ons ventje”, begint de kersverse moeder haar post.

,,Na al die maanden kunnen we je eindelijk in onze armen houden. Het is onwerkelijk, overweldigend en tegelijkertijd zo vertederend, leerrijk en magisch”, schrijft de zangeres op Instagram. Ook bedankt ze iedereen voor de lieve reacties. ,,Bedankt allemaal voor de mooie, lieve reacties! Het is waanzinnig dat zo veel mensen zo intens met ons meeleven. You guys rock!” Hanne krijgt een stormvloed aan felicitaties, zo feliciteert Nicolette van Dam haar en reageert Bas Smit met allemaal hartjes.

Rustig genieten

Hanne doet het nog even rustig aan en kruipt terug in haar babybubbel. ,,Nu kruipen wij weer in onze bubbel. Ik neem nog even de tijd om te genieten van deze unieke, eerste momentjes. I’ll be back sooooon.” In oktober moest de K3-ster op doktersadvies stoppen met het geven van shows. De shows kostte haar te veel energie. Ze stopte uiteindelijk net op tijd: ruim twee weken later beviel ze van haar zoontje.

Vervanger

Omdat Hanne momenteel niet kan optreden, is er een vervanger aangewezen. Studio 100 heeft Diede van den Heuvel, een kandidate van het programma K2 Zoekt K3, aangewezen als vervanger. Daar zouden de andere K3-leden niet blij mee zijn: er gaan zelfs geruchten rond dat Josje bij de andere shows invalt.

Tags

BABYHANNE VERBRUGGENK3ZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck