ZIEN: Kelly Piquet poseert naakt voor fotoshoot

Kelly uit de kleren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kelly Piquet heeft een aantal pikante foto’s op Instagram gedeeld. Ze heeft onlangs een fotoshoot gedaan waar ze volledig naakt heeft geposeerd.

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, was afgelopen weekend aanwezig in Japan toen Max voor de tweede keer achter elkaar wereldkampioen werd. Nu ze dat gevierd hebben, is het weer tijd voor Kelly om haar modellenwerk op te pakken.

Pikante shoot

Kelly heeft een succesvolle carrière als model en heeft onlangs geposeerd voor een pikante shoot voor het tijdschrift Mirror Mirror, waar ze dure juwelen van Cartier droeg. Voor deze shoot ging het model volledig uit de kleren.

Op de pikante foto’s die Kelly op Instagram heeft gedeeld, is onder meer te zien hoe ze als een soort wild dier tussen de rotsen poseert. Ze is volledig naakt, maar haar lange haren vallen als een soort kleding over haar lijf.

Fans enthousiast

De fans van Kelly zijn enorm enthousiast over de pikante foto’s. ,,Ik ben zo trots op Kelly om dit te zien!”, reageert een volger onder de foto’s. En een ander: ,,Je bent de knapste vrouw die ik ken.”

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPENPIKANTZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck