ZIEN: Kijkers woest om scheldpartij Christina Curry in De Alleskunner VIPS

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Christina Curry is woest. En de kijkers van het programma de Alleskunner VIPS ook. De fanatieke dochter van Patricia blijkt niet goed tegen haar verlies te kunnen en scheldt er een eind op los als ze een blunder maakt in het spel. Kijkers zijn in shock.

,,AU! FUCKING K****R”, schreeuwt Christina aan het begin van een opdracht waar het helemaal mis gaat. Het model struikelt over een bakje en gaat uit helemaal uit haar plaat. ,,Ik heb geen zin meer!!! K****R, K****R, k*****zooi. Fuuuck!!! Gezeik.” SBS besloot om de schelduitbarsting niet te censureren en dat schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

“Oeps”

Curry ziet later in dat ze ietwat te ver ging en biedt haar excuses aan. ,,Toen werd ik een beetje link. Dus sorry daarvoor. Oeps, hahaha…” Daarna moest Christina het programma verlaten.

Op Twitter ligt Christina onder vuur door de kijkers. ,,Schaam je meissie. Schaam je klaploper, nietsnut!” En ,,Wat een walgelijke manier om je uit te drukken, Christina”, schrijven kijkers op social media.

https://twitter.com/leafs_nl/status/1428816432536690692?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1428816432536690692%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.shownieuws.nl%2F

Tags

CHRISTINA CURRYDE ALLESKUNNER VIPSSCHELDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck