ZIEN: Kim Feenstra deelt eerste babykiekje!

Kim Feenstra|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Kim Feenstra kan haar geluk niet op. Sinds de geboorte van haar eerste kindje zweeft het model op een roze wolk. En dat moet gedeeld worden met haar volgers! Kim deelt de eerste foto van haar kleine op Instagram.

Zwangerschap

Deze zomer maakte Kim haar eerste zwangerschap bekend. Eerder vertelde Kim openhartig dat zij niet op de natuurlijke manier zwanger kon worden. Het lukte haar en haar vriend Stanley uiteindelijk dankzij ivf-behandelingen.

In augustus stelden Kim dat zij niet wilde weten wat het geslacht van hun toen nog ongeboren kindje was. Ze wilden dat het een verrassing zou zijn.

Toen de kleine eenmaal geboren was konden zij hun geluk niet op. ,,Een nieuwe legende is gearriveerd”, schreef de kersverse moeder. Zij beviel van een jongetje dat de naam Brooklyn Baby Tailor kreeg van het stel.

LEES OOK:

Baby Kim Feenstra nu al populair

Knuffels

,,Knuffels en kusjes met mijn kleine jongen in de ochtend (en de rest van de dag) is het mooiste gevoel wat ik ooit heb ervaren.” schrijft een trotse Kim bij de foto van haar en Brooklyn Baby. De kleine spruit werd ruim een week geleden geboren en is nu al bekend. Kim maakte een Instagram-account aan voor de kleine, die inmiddels al ruim 17.000 duizend volgers heeft.

Beeld: screenshot Instagram @k2im

Vrienden van Kim reageren vol bewondering onder de foto. Chantal Janzen schrijft: ,,Ooooh heerlijk dit (deze) bolletje(s)” en ook Monique Smit reageert vol bewondering. Niet alleen om de enorme bos haar van de kleine, maar ook de looks van Kim die nog maar net bevallen is.

,,Die haartjes en wat ben jij onwijs knap zelfs in de kraamweek.”

Tags

BABYFOTOBABYGELUKKIM FEENSTRA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck