ZIEN: Kim Kardashian smoorverliefd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Kim Kardashian heeft haar oog laten vallen op de ‘ex’ van zus Klhoé. De gelukkige is niemand minder dan NFL-player Odell Beckham.

Volgens geruchten is het kersverse koppel vastbesloten om de volgende stap te zetten in hun relatie. Volgens een insider van The Daily Mail zijn ze al aan het daten sinds september en zijn ze erin geslaagd dit de afgelopen maanden geheim te houden. ,,Ze is op dit moment met niemand anders bezig. Ze willen graag hun relatie officieel maken.” Ze hebben hun prille liefde nog niet naar buiten gebracht en dat zou alles te maken hebben met Kims ex-man Kanye West…

Kanye West

Kanye West zou wel eens heel vervelend kunnen gaan doen. Ze wil absoluut niet dat hij opnieuw invloed uitoefent op haar liefdesleven. ,,Zodra de relatie met Odell officieel wordt, is het slechts een kwestie van tijd voordat Kanye zich publiekelijk zal uitspreken”, aldus de insider. Kim weet maar al te goed wat voor een absurde acties haar ex-man uit kan halen. Zo bemoeide hij zich ook vreselijk met haar relatie met Pete Davidson. De omstreden rapper hield zich destijds allesbehalve in. Zo produceerde hij onder andere een videoclip waarin het leek alsof hij Pete levend begroef. Zelfs nadat de relatie na negen maanden eindigde, hield Kanye zijn tong niet in bedwang. Hij leek de breuk zelfs te ‘vieren’ door een neppe krantenkop van The New York Times te maken waarin hij Pete dood verklaarde.

Lauren Wood

De gestoorde Kanye is volgens de insider niet de enige reden van het geheim houden van de relatie. Odell was tot voor kort nog samen met Lauren Wood, waarmee hij een 1-jarig zoontje heeft. Kim zou koste wat het koste willen voorkomen dat ze in de media als homewrecker afgeschilderd wordt.

Tags

KIM KARDASHIAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck