ZIEN: Koningin Máxima diep geraakt met tranen in ogen

Máxima diep geraakt door muziek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Koningin Máxima werd ontroerd door een iconische gitaarsolo op een evenement dat ze bijwoonde met koning Willem-Alexander. Bij het horen van een lied die haar aan Argentinië deed denken kreeg ze tranen in haar ogen…

Máxima Zorreguieta lijkt haar Argentijnse roots stevig te houden ondanks haar rol als koningin-gemalin van Nederland. In een TikTok-video die viraal ging, wordt ze emotioneel als ze luistert naar het nummer “Todo cambia”, gespeeld door de onvergetelijke Mercedes Sosa.

Emotioneel

In de video op het account van @andrebe2022 zie je een close-up van Máxima die lacht en het refrein van het lied neuriet terwijl haar ogen zich vullen met tranen. Het is een Creoolse gitaarsolo die Máxima samen met Willem-Alexander in een zaal beluistert, die haar vol liefde en bewondering aankijkt als hij haar de melodie ziet begeleiden met een knikje alsof ze terugdenkt aan haar geboorteland.

De clip is door meer dan 200.000 gebruikers bekeken en heeft al bijna 500 reacties opgeleverd. ,,Máxima heeft Argentijns DNA en zal altijd in haar hart blijven”, schrijft een volger. ,,In die blik herinnert ze zich haar land”, schrijft een andere fan. ,,Je kunt zien dat ze haar Argentinië mist, mooie vrouw” en “Koningin of niet, je zal altijd je geboorteland missen”, aldus verschillende TikTok-gebruikers.

Tags

Koning Willem-AlexanderKoningin Maximakoningshuis

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie