ZIEN: Koninklijk gezin poseert in Paleis Noordeinde

koninklijk gezin poseert in paleis|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De jaarlijkse zomerfotosessie van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane is in volle gang. De locatie is vanwege de slechte weersvoorspellingen verplaatst van het strand naar het paleis.

De fotoshoot zou eigenlijk bij strandtent La Cantina plaatsvinden, maar het KNMI heeft vandaag voor een groot gedeelte van het land, waaronder Zuid-Holland, code geel afgegeven. Vanwege het slechte weer is de sessie daarom verplaatst naar Paleis Noordeinde.

Het koninklijk gezin kwam enkele minuten voor 14.00 uur aan bij Paleis Noordeinde. Daar gingen ze de trap op naar de achtervestibule waar zo’n honderd leden van de Nederlandse pers op hen wachtten.

De sessie begon met een gezinsfoto. Daarbij viel duidelijk op dat de prinsessen inmiddels allemaal even lang zijn als hun moeder Máxima. Al droegen de vrouwen wel allemaal schoenen met hakken of sleehakken. Als Amalia en Willem-Alexander daarna samen op de foto gaan, zegt de koning dat ze nog altijd niet langer is dan hij. Maar wanneer de prinses zoals nu hoge hakken draagt, scheelt het slechts enkele centimeters.

Vervolgens gaan de prinsessen allemaal nog eventjes alleen poseren voor de fotografen en cameraploegen. Na het maken van de foto’s spreekt het koningspaar met de pers. Het is de eerste keer dat ook prinses Amalia het woord neemt. Na tien minuten vertrekken ze weer naar beneden, waar ze op verzoek van de fotojournalisten nog even op de trap poseren.

BUZZR

Tags

AMALIAARIANEMAXIMAPRINSES ALEXIAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck