ZIEN: Kopieert Sarah de tatoeages van Jaimie Vaes?

Copycat Sarah
Door: Charlotte Wijnen
03-12-2021

Naast vermoedens dat Sarah van Soelen graag Monique Westenberg na doet, lijkt ze ook iemand anders te kopiëren. Jaimie Vaes vertelt in haar realityserie over iemand die haar tatoeages kopieert, en laat Sarah nou precies dezelfde tatoeages op haar armen hebben staan…

‘Eén op één gekopieerd’

Jaimie Vaes heeft aardig wat tatoeages op haar lichaam staan en is daar erg trots op. In haar realityserie ‘In the Vaes lane’ besluit ze daar nog één aan toe te voegen. Een vriendin van haar gaat mee, en wanneer de tatoeëerder bezig is om de nieuwe tatoeage op haar arm te vereeuwigen, praten de vriendinnen over de tatoeages die Jaimie al eerder op haar lichaam zette.

,,Ik ken er een paar die het één op één hebben gekopieerd. Ik zal geen namen noemen”, zegt Jaimie, waarop haar vriendin zegt: ,,Die heeft er twee van je nagemaakt.”

Toeval?

Showbizzkanaal Juice Channel denkt te weten over wie de twee vriendinnen het hebben. ,,Heel toevallig heeft mevrouw van Soelen dezelfde tattoos op haar armen staan”, zo schrijft het kanaal op Instagram.

De foto’s die erbij worden geplaatst laten zien dat Jaimie een roos op haar hand heeft staan en een pistool op haar arm. Is het toeval dat Sarah precies dezelfde tatoeages op haar armen heeft staan, of heeft ze die van Jaimie gewoon gekopieerd?

Meer DenD