ZIEN: Lee Towers verkoopt penthouse en maakt 1,3 miljoen euro winst

Leen casht lekker op penthouse
Door: Charlotte Wijnen
17-05-2022

Lee Towers neemt na maar liefst 34 jaar afscheid van zijn penthouse in Scheveningen. Het prachtige optrekje mét zeezicht zou het enorme bedrag van 1,8 miljoen euro moeten opleveren. En dat is een hoop meer dan de volkszanger in het verleden heeft betaald.

Na 34 jaar vertrekt Leendert Huijzer, beter bekend als Lee Towers, uit zijn paleis in Scheveningen. Een enorm, sfeervol penthouse met het beste uitzicht wat je je maar kan inbeelden: de Noordzee en de pier van Scheveningen.

1,8 miljoen euro

Maar naast het prachtige uitzicht vanaf het balkon, mag de binnenkant van het penthouse er ook zéker zijn. Verdeeld over twee verdiepingen meet het penthouse maar liefst 261 vierkante meters. Met grote ramen, een sfeervolle openhaard en een balkon waar je u tegen zegt, is het een ware droomplek.

Hoewel de verkoopprijs op aanvraag is, laten kenners van de markt aan Quote weten dat het penthouse rond de 1,8 miljoen euro zal gaan opleveren. Towers kocht het dubbele penthouse in 1988 voor omgerekend nog geen 500.000 euro, wat betekent dat de zanger mogelijk een winst van wel 1,3 miljoen euro gaat maken.

Bekijk hier de beelden:

Meer DenD