ZIEN: Lekker Argentijns eten bij de broer van Máxima

Eten in de bistro van de broer van Máxima
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Martín Zorreguieta, de broer van koningin Máxima, heeft in het pittoreske plaatsje Villa La Angostura een restaurant genaamd Tinto Bistro. In het restaurant worden de lekkerste Argentijnse gerechten klaargemaakt.

Wie in Argentinië lekker wil eten moet zeker een keertje langsgaan bij Tinto Bistro, het Argentijnse restaurant van Martín Zorreguieta. Op de Facebookpagina van het restaurant worden bijna dagelijks foto’s van de lekkerste gerechten en de meest speciale wijnen gedeeld.

Sfeervol restaurant

Op de foto’s is te zien dat het gaat om een klein, sfeervol restaurant. De tafels zijn prachtig gedekt en bij de bar is te zien dat er aan wijn en andere dranken volop keuze is. Ook worden er verschillende speciale gerechten laten zien. Op de foto’s is te zien dat je er niet alleen Argentijns kan eten, maar ook andere wereldgerechten kan proeven zoals sushi.

Afgereisd naar Argentinië

Máxima heeft ongetwijfeld eens gegeten in het restaurant: Martin en Máxima schelen maar ander halfjaar en hebben een goede band met elkaar. Onlangs was de koningin nog naar Argentinië afgereisd. Het was vier jaar geleden dat haar zusje Inés overleed en Máxima besloot daarom naar haar geboorteland af te reizen om haar zus te herdenken. Bij de herdenking zag ze Martín nog: ook hij was bij de herdenking aanwezig.

Tags

KONINGIN MAXIMAMAXIMAZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie