ZIEN: Lid van Goldband wordt ten huwelijk gevraagd tijdens concert

Lid Goldband wordt ten huwelijk gevraagd tijdens concert|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Optredens van Goldband zijn altijd een spektakel, maar afgelopen vrijdag gebeurde er iets héél erg bijzonders. Band-lid Boaz Kok werd op het podium ten huwelijk gevraagd door zijn vriendin.

Het dak ging er vrijdag af tijdens een optreden in Podium Victorie in Alkmaar. Goldband-zanger Boaz Kok werd plotseling ten huwelijk gevraagd door zijn vriendin. Dit gebeurde onder toeziend oog van duizenden fans. Terwijl Boaz verbaast naar zijn vriendin kijkt vraagt ze of haar vriend even bij haar komt. Vervolgens stelt ze Boaz de grote vraag, waar hij uitsluitend ja op zegt.

Vlinders

Boaz is niet het enige band-lid met vlinders in zijn buik. Zo heeft Goldband-zanger Karel Gerlach een relatie met zangeres Maan. De twee zijn smoorverliefd op elkaar. De zangeres scoort momenteel ook nog eens een monsterhit met de Haagsche band. Het nummer Stiekem is niet meer weg te denken uit de Nederlandse Top-40. Eind oktober trok Maan alle aandacht naar zich toe tijdens een concert van Goldband. Ze hield toen een kartonnen bord omhoog met de vraag of Karel met haar op avontuur wilde.

Tags

GOLDBANDHUWELIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck