ZIEN: Lil’ Kleine op pad met nieuwe vriendin

Lil' op pad met nieuwe vriendin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lil’ Kleine is weer terug in Nederland. De afgelopen weken was hij in Thailand om agressietraining te volgen. Maar de rapper is niet alleen teruggekomen: gisteren werd hij samen met zijn nieuwe vriendin gespot en het gaat om déze dame…

Lil’ Kleine werd gisteren voor het eerst weer gespot op Nederlandse bodem. Hij verbleef een aantal weken in Thailand waar hij naar eigen zeggen hulp kreeg omdat hij ‘veel mensen’ pijn heeft gedaan.

Afkicken in Thailand

De rapper zou voor 56 dagen in de afkickkliniek The Parc in Phuket verblijven. Hij onderging daar een speciale behandelmethode voor ‘young adults’, een behandeling die bedoeld is voor jongvolwassenen die met zichzelf in de knoop zitten als gevolg van drank en drugs.

DIT is zijn nieuwe vriendin

Of Lil’ Kleine de behandeling heeft afgemaakt is niet duidelijk, maar inmiddels is hij wel teruggekeerd. Samen met zijn nieuwe vriendin ging hij gisteren op pad in Amsterdam. Ze werden samen gespot terwijl ze in een Birò reden.

Volgens verschillende juicekanalen gaat het om Robin Singels. Ze werd herkend omdat ze een groen tasje bij zich had waar ze eerder die dag mee werd gezien.

Bekijk HIER de beelden

Tags

BEELDENGESPOTLIL' KLEINENIEUWE LIEFDENIEUWE VRIENDINVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck