ZIEN: Maan maakt enorme blunder bij optreden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maan de Steenwinkel heeft een pijnlijke blunder gemaakt tijdens haar optreden op Curaçao. Gelukkig was rapper Snelle er om haar te helpen en kon ze haar fout snel herstellen. Helaas voor Maan is het ongemakkelijke moment wél gefilmd…

Maan heeft samen met Snelle opgetreden op het zonnige Curaçao. Tijdens het optreden gooit Maan voortdurend haar heupen los en heeft ze het enorm naar haar zin. Maar wanneer ze samen met Snelle het nummer ‘De Overkant’ zingt, gaat het plotseling mis.

Maan vergeet tekst

Al aan het begin van het nummer vergeet Maan de tekst en valt ze stil. Gelukkig heeft Snelle het meteen door en geeft hij de zangeres een oppepper. ,,You got this”, zegt Snelle door het nummer heen, waarna Maan zich weer kan herstellen.

Hoewel ze haar fout snel herstelde, had het publiek meteen door dat Maan stil viel. Het ongemakkelijke moment is dan ook gefilmd en de beelden worden verspreid op TikTok. ,,Maan en Snelle hadden een optreden op Curaçao en Maan zingt in plaats van Suzan & Freek ‘De Overkant’ mee met Snelle. Kon ook gewoon niet goed gaan”, schrijft iemand lachend bij de beelden.

Afgekraakt

Het is niet de eerste keer dat Maan commentaar krijgt op haar optredens. Een paar maanden geleden trad ze op bij Pinkpop en toen waren mensen niet te spreken over de zangeres. ,,Ik ben naar uitvaarten geweest die leuker waren dan Maan’s optreden op Pinkpop”, luidde het op Twitter. Oei, een blunder kon Maan dus zéker niet gebruiken…

Tags

BLUNDERMAANMAAN DE STEENWINKELSNELLEVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck