ZIEN: Marco van Basten verruilt miljoenenvilla voor seniorenwoning

Marco van Basten verhuist naar bejaardenwoning
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco van Basten zette vorig jaar zijn stadsvilla in Amsterdam te koop voor 13,8 miljoen euro. Inmiddels is deze villa verkocht en hebben Marco en zijn echtgenote Liesbeth een nieuwe woning gevonden. En dat is géén miljoenenvilla, maar een seniorenwoning…

De voormalige profvoetballer zette vorig jaar zijn miljoenenvilla in Amsterdam, die hij in 2008 voor 6.250.000 euro kocht, te koop voor een prijs van 13,8 miljoen euro. Hij wist het te verkopen voor een bedrag rond de 14 miljoen euro, wat betekent dat hij een winst heeft gemaakt van maar liefst 7,5 miljoen euro.

Complex voor senioren

Inmiddels hebben Van Basten en zijn echtgenote Liesbeth een nieuwe woning gevonden. ,,Ze hebben een penthouse in Amsterdam gekocht”, vertelt een bron aan weekblad Story. Maar het gaat niet zomaar om een penthouse, maar om een nieuwbouwcomplex voor senioren.

In het complex is alles ingericht voor optimale luxe en comfort op latere leeftijd, je mag er dan ook alleen wonen als je 55 jaar of ouder bent. En luxe is het zeker: de kleinste woning heeft een woonoppervlakte van 170 vierkante meter en de grootste maar liefst 450 vierkante meter.

Daarbij kunnen bewoners gebruikmaken van exclusieve gezondheidszorg en lifestyleservices. Er is een fysiotherapeut en een huisarts gevestigd en in de kelder bevindt zich een zwembad met wellness- en fitnessruimte.

Meerdere BN’ers

Van Basten zou niet de enige BN’er zijn die een miljoenenvilla heeft verruild voor een plekje in het seniorencomplex. ,,Het gerucht doet de ronde dat meerdere Bekende Nederlanders een woning hebben gereserveerd in het complex”, aldus de bron in Story. Over welke BN’ers dat gaat is niet bekend.

Bekijk hier de foto’s

Tags

BINNENKIJKENMARCO VAN BASTENVERHUIZINGVERKOCHTZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck