ZIEN: Mart Hoogkamer bekogeld met bier en staakt optreden

Mart wordt bekogeld met bier
Door: Charlotte Wijnen
14-09-2021

Het optreden van Mart Hoogkamer werd door een ‘zieke geest’ verpest nadat hij bekogeld werd met bier. Toen hij het derde pilsje over zich heen kreeg, besloot hij zijn optreden te staken en verliet hij het podium. Duidelijk is dat hij liever in Bacardi Lemon zwemt dan in bier…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bekogeld met bier

Het optreden van Mart Hoogkamer op de kermis van Limmer viel compleet in het water. Of eigenlijk: in het bier. Mart werd namelijk bekogeld met bier en daar was de zanger niet van gediend.

Bij de eerste twee die naar zijn hoofd geslingerd werden, gaf hij een waarschuwing. ,,Ik vind het hartstikke leuk dat ik hier mag staan. Maar als er nog één keer met drank gegooid wordt, ben ik weg”, aldus Mart geërgerd. En toen het derde biertje op hem af kwam was de maat vol. De zanger liep van het podium af en staakte zijn optreden.

‘Zieke geest’

EetBarLekker, waar het voorval gebeurde, is niet te spreken over de actie. ,,Is het eindelijk zover, is er één zieke geest die tot 3x aan toe bier gooit waardoor Mart zijn optreden staakt!”, schrijft de organisatie woest op Instagram. ,,Eén iemand die het voor 749 andere mensen verziekt dank je wel!”

Daarbij komt ook nog de schade van het geluid bij. De organisatie wil er dan ook graag achterkomen wie de biergooier is. ,,De onderste steen moet boven, we zijn op zoek naar degene die dit heeft gedaan om deze hiervoor verantwoordelijk te stellen!”

Meer DenD