ZIEN: Mart Hoogkamer betrapt inbrekers

Mart betrapt inbrekers
Door: Charlotte Wijnen
12-04-2022

Mart Hoogkamer heeft twee mannen betrapt die hebben geprobeerd in te breken in zijn woning. De zanger heeft de beelden van de beveiligingscamera’s gedeeld waarop te zien is dat de twee mannen voor zijn huis staan.

Op Instagram laat Mart de beelden van de poging zien. Twee mannen staan in de nacht van zaterdag op zondag voor zijn huis. Eén van de twee heeft een koevoet vast.

Extra beveiliging

,,Bedankt maat! Wij nemen extra maatregelen”, schrijft de zanger bij de beelden op Instagram. De mannen zijn uiteindelijk niet binnengekomen, maar hebben het wel geprobeerd. Genoeg reden voor Mart om zijn woning extra te laten beveiligen.

Nog meer beelden

De mannen probeerden het namelijk ook nog bij een andere ingang. ,,Er zijn nog meer beelden waarop te zien is dat ze ook een andere ingang proberen”, vertelt hij aan het ANP. Hoewel hij zegt niet geschrokken te zijn van de inbrekers, laat hij wel weten het niet prettig te vinden dat de mannen bij zijn woning waren.

Aan het einde van de video is te zien dat de mannen ergens van schrikken en plotseling wegrennen. ,,Dat komt door de beveiliging, die toen kwam. Daardoor zijn ze weggerend. Het is heel fijn dat de beveiliging in ons complex zo alert is.”

Meer DenD